Banner 980x90

3 iemesli, kāpēc īstermiņa kredīts bez ķīlas nezaudē popularitāti

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Lai gan par budžeta plānošanas nozīmi runā arvien vairāk, pilnībā izvairīties no neieplānotiem tēriņiem pagaidām nav izdevies nevienam cilvēkam. Ja bankas kontā ir pietiekami lieli iekrājumi, kas ļauj apmaksāt teju jebkuru pirkumu – lieliski, taču lielākai cilvēku daļai jāiztiek ar ierobežotām finansēm. Visātrākais veids, kā iegūt papildu naudu, ir īstermiņa kredīts bez ķīlas. Tas var palīdzēt apmaksāt negaidītu rēķinu, steidzamu remontu un segt citas budžetā neieplānotās izmaksas.

Lasiet šajā rakstā par īstermiņa kredīta popularitātes iemesliem un uzziniet, kur var ātri aizņemties naudu bez ķīlas!

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


1. Aizdevumam nav nepieciešams ķīlas nodrošinājums
Īstermiņa kredīts ir aizdevums ar samērā zemu riska pakāpi, tāpēc daudzi kreditori ir gatavi piešķirt šādus aizdevumus bez ķīlas. Daži aizdevēji piedāvā bez ķīlas arī apjomīgākus kredītus, ja aizņēmējam ir pietiekami liela maksātspēja un pozitīva kredītvēsture. Pateicoties tam, bez ķīlas var aizņemties ne tikai ikdienas tēriņiem, bet arī mājokļa remontam, ārstēšanai un mācībām.

2. Aizdevumu var saņemt, neizejot no mājas
Gandrīz visi īstermiņa interneta aizdevumi ir kredīti bez ķīlas. Tā kā aizņēmējam nav jātērē laiks ķīlas noformēšanai pie notāra, aizdevumu var saņemt daudz ātrāk. Pieteikšanās kredītam norisinās tiešsaistē, un saziņa starp aizņēmēju un kredīta devēju arī notiek elektroniski. Aizņēmējam nav jātērē laiks vizītei kreditora birojā, rindām un ilgām pārrunām. Arī tad, ja aizdevējs vēlas iegūt papildu informāciju, piemēram, pārliecināties par klienta maksātspēju, to var atrisināt tiešsaistē, nosūtot kreditoram bankas konta izrakstu. 

3. Aizdevumu var izmantot dažādiem mērķiem
Kredīts pret ķīlas nodrošinājumu gandrīz vienmēr ir paredzēts konkrētam mērķim, piemēram, hipotēkai, kredītu apvienošanai, jauna auto iegādei. Savukārt aizdevums bez ķīlas sniedz aizņēmējam lielāku brīvību finanšu lietās – saņemto summu var izmantot pēc saviem ieskatiem. Protams, kredīts bez ķīlas nav neizsmeļams naudas avots, ar ko finansēt izklaidi un nepārdomātus pirkumus, bet aizņēmējiem nav jāinformē kreditors par naudas izmantošanas mērķi.

Pateicoties tam, ka īstermiņa kredīts bez ķīlas ir pieprasīts pakalpojums, aizdevumu piedāvājums ir ļoti plašs. Izdevīgus nosacījumus sola daudzi, taču kā atrast patiešām labu aizdevumu? Pievērsiet uzmanību Credit24 piedāvājumam – īstermiņa kredītam no licencēta un pieredzējuša aizdevēja.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Īstermiņa kredīts bez ķīlas līdz 3000 eiro
Credit24 piedāvā kredītus bez ķīlas, ko var izmantot gan nelieliem ikdienas tēriņiem, gan nopietniem plāniem. Pateicoties lielam kredītlimita apjomam un elastīgam atmaksas termiņam, aizdevumu var ērti pielāgot savām vajadzībām. 

Credit24 piedāvā:
• kredītlimitu aizdevumam bez ķīlas no 50 līdz 3000 eiro;
• atmaksas termiņu no 1 līdz 36 mēnešiem;
• individuāli noteiktu procentu likmi, sākot ar 51,98% gadā.

Aizdevējs strādā tiešsaistē, tāpēc pieteikšanās kredītam, pieteikuma izskatīšana un naudas pārskaitīšana aizņem aptuveni 15–20 minūtes.* Tie klienti, kuri vēlas aizpildīt kredīta pieteikumu klātienē, var to izdarīt ikvienā Latvijas Pasta nodaļā un Maxima XX un XXX lielveikalos.

Kredīts bez ķīlas ir pieejams personām:
• vecumā no 18 līdz 70 gadiem;
• ar Latvijas pilsoņa vai pastāvīgā iedzīvotāja statusu;
• ar aktīvu mobilā tālruņa pieslēgumu un kontu vienā no Latvijā strādājošajām bankām.

Elastīgs Credit24 kredītlimits ļauj aizņemties gan līdz nākamajai algai, gan ilgtermiņā. Credit24 neuzliek ierobežojumus jaunajiem klientiem - arī pirmajā aizņemšanās reizē Jūs varat aizņemties tik, cik nepieciešams, ar nosacījumu, ka Jūsu maksātspēja ļauj savlaicīgi segt parādsaistības.

Īstermiņa kredīts bez ķīlas var palīdzēt tikt galā ar dažādiem ikdienas sarežģījumiem. Lai aizņemšanās pieredze būtu pozitīva, samērojiet kredīta apjomu ar savu maksātspēju un izvērtējiet iespējas atmaksāt aizdevumu termiņā. Papildu informāciju par aizņemšanās nosacījumiem meklējiet Credit24 mājaslapā!

* Credit24 darba laikā, vienas bankas ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)