Banner 980x90

6 idejas, ko dāvināt mammai Ziemassvētkos

Ziemassvētkos apdāvināmo cilvēku sarakstā noteikti ir arī mammas, kuras mūs vienmēr atceras visos svētkos, sniedz atbalstu un palīdzību ikvienā dzīves situācijā, tāpēc ir pelnījušas, ka arī mēs svētkos par viņām neaizmirstam. Ko uzdāvināt mammai Ziemassvētkos? Kā viņu pārsteigt un iepriecināt? 

Dāvanu serviss "Lieliska Dāvana" ir apkopojis dažas idejas, kas jums var noderēt, lai izvēlētos dāvanu savai mammai. Dāvanu serviss piedāvā dažādu veidu dāvanu kartes, kas noder ikvienos svētkos. Dāvanu kartes ērti var iegādāties interneta vietnē www.lieliskadavana.lv

♦ Sāls istabas apmeklējums
Ziema ir tas gadalaiks, kad īpaši jārūpējas par imunitāti un elpceļu veselību. Tāpēc laba dāvana mammai būs sāls istabas apmeklējums. Šī metode jau izsenis zināma kā imunitāti un īpaši elpceļus stiprinoša. Sāls istabā var relaksēties, netraucēti atpūsties, baudīt pieklusinātu mūziku, kādu lasāmvielu. Vislabāk sāls istabas apmeklējums iedarbojas, ja to veic kursa veidā vismaz 10 reizes.

♦ Ķermeņa masāža
Masāža ir viens no labākajiem veidiem, kā relaksēties. Tā ir dāvana, kas noteikti iepriecinās ikvienu, arī mammu, kura ir pelnījusi laiku sev un atpūtai. Mammas ik dienu dara tik daudz, tāpēc Ziemassvētku dāvana ir labs veids, kā parādīt, ka ne tikai novērtējat viņas rūpes un mīlestību, bet arī vēlaties parūpēties par viņas labsajūtu.

♦ Sejas procedūras skaistumkopšanas salonā
Mamma mums katram ir visskaistākā un lieliskākā, bet mamma nav tikai mamma, viņa ir arī sieviete, kurai rūp savs izskats. Ziemassvētkos varat uzdāvināt mammai iespēju apmeklēt skaistumkopšanas salonu, kur veikt kādas relaksējošas un atjaunojošas sejas procedūras, atpūsties un izbaudīt rūpes par sevi.

 Preses abonements


Mūsu mammas ir vēl no tām paaudzēm, kuras arī šajā digitālajā laikmetā dod priekšroku drukātai un taustāmai lasāmvielai. Ja mamma labprāt pērk un lasa žurnālus, tad arī šī viņai var kļūt par noderīgu un lielisku dāvanu. Žurnālu abonēšana gada nogalē ir īpaši aktuāla, jo tad var izdevīgāk abonēt lasāmvielu nākamajam gadam, lai jau janvārī pasta kastītē būtu iecienītais žurnāls. Žurnālu abonēšana mūsdienās ērti iespējama arī internetā, nav obligāti jāstāv rindā pasta nodaļā. Žurnālu abonēšanu dāvanu kartes veidā meklējiet lieliskadavana.lv. 

♦ Kino apmeklējums
Aizvest mammu uz kino – tā ir laba doma! Šobrīd uz kino ekrāniem ir tik daudz lielisku filmu, ka noteikti to starpā būs daudzas, kas arī atbilst mammas kino gaumei. Dāvanu karte kino apmeklējumam būs ļoti laba dāvana, ko nolikt Ziemassvētkos zem eglītes mammai. Vēl labāk, ja izbaudīt kino varat kopā, jo steidzīgajā ikdienā jau ne vienmēr sanāk pavadīt kopā laiku tik bieži, kā gribētos. Mammas gaida un novērtē šos brīžus.

♦ Abonements grupu nodarbībām sporta centrā
Grupu nodarbības ir lielisks veids, kā uzsākt sportot, iepazīties ar domubiedriem un dažādot savu ikdienu ar vērtīgām nodarbēm. Kad bērni pieauguši un pamet vecāku mājas, mammas bieži vien ir tās, kurām jāmeklē jaunas nodarbes. Sporta klubi rūpējas par to, lai būtu piedāvājums visa vecuma cilvēkiem, tāpēc mammas noteikti var izbaudīt daudzas nodarbības – vingrošanu, aerobiku, jogu, pilates, aktivitātes ūdenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)