Banner 980x90

Bauskas pansionātā Valsts svētkus sagaida ar muzikālu pārsteigumu

Ceturtdien, 17.novembrī, valsts svētkus ar muzikālu priekšnesumu un gardu mielastu atzīmēja Bauskas pansionāta iemītnieki. Šādas svinības senioriem bija sarūpējusi 18 gadīgā Ieva Lauka, kura piedalījās tirdzniecības centra "Rimi" Bauska projektā "Kāds ir tavs sapnis?."

"Mans sapnis ir kopā ar draugiem aizbraukt pie pansionāta iedzīvotājiem, iepriecināt viņus ar nelielu koncertu un aprunātos. Pansionāta iedzīvotājiem ir patīkami, ka kāds viņus apciemo," Ieva Lauka raksta savā sapņu vēstulē.

Meitenes sapnis īstenojās dzīvē. Pansionātu Ieva apmeklēja kopā ar t/c Rimi Bauska komandu, kas organizēja RTU studentu pūtēju orķestra koncertu un cienāja ar svētku mielastu.

Kā stāsta Bauskas pansionāta direktore Inta Savicka, ciemiņu ierašanās padara pansionāta iedzīvotāju ikdienu krāšņāku: "Šis ir valsts svētku laiks, kuros mēs vienmēr gaidām ciemiņus un organizējam svētku mielastu, lai radītu svētku atmosfēru pansionāta iedzīvotājiem. Piemēram, pagājušajā gadā organizējām filmu skatīšanos un izstādi, kurā varēja apskatīt pansionāta iedzīvotāju rokdarbus. Šogad savukārt ar lielāko prieku baudījām talantīgā orķestra sabiedrību."

Lai pansionāta iedzivotāju ikdienu padarītu priecīgāku, pansionātā cenšas rīkot pasākumus un ekskursijas vismaz divas reizes ceturksnī, kuros tiek iesaistīti arī jaunieši.

Baušķenieku sapņus jau kopš aprīļa katru mēnesi palīdz īstenot veikali Rimi, Drogas, Rosme Lingerie, Aleksandra apavi, Lāčuks, Mēness aptieka, Norvik Banka, Citadele, Trīdueks, Baltic Data, Luvra, Globuss, 585, Dzintars, Pus12, Optio, Elit, Narvesen, Bite, LMT, Tele2, Florist, Zoo centrs. Projekts noslēgsies 16. decembrī plkst. 17.00, kad ikviens baušķenieks aicināts uz t/c Rimi Bauska, lai nobaudītu īpašu kūku, kas taps Rimi gardēžu meistarklasē, un piedalītos citos Ziemassvētkiem veltītos pasākumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)