Banner 980x90

DPA atklāj pirmo programmatūras iegādes un pašapkalpošanās platformu Latvijā

Informācijas tehnoloģiju uzņēmums DPA saņem prestižo Microsoft mākoņtehnoloģiju risinājumu sniedzēju programmas (Cloud Solutions Provider - CSP) statusu Latvijā un atklāj pirmo pašapkalpošanās platformu mazajam biznesam – place365.lv. 

Pašapkalpošanās platformā turpmāk mazā biznesa sektora uzņēmumi varēs iegādāties nepieciešamo programmatūru, saņemt DPA ekspertu atbalstu un citus IT pakalpojumus vienuviet.

Jau vairākus gadus uzņēmums DPA ir Microsoft gada partneris mākoņtehnoloģiju ieviešanā Latvijā, tas ļāvis paplašināt uzņēmuma kompetenci un iegūt īpašu Microsoft atbalsta programmu, lai turpmāk mazā biznesa uzņēmumiem nodrošinātu pilnu apkalpošanas ciklu jaunajā platformā - place365.lv.

Fils Sorgens (Phil Sorgen), korporācijas Microsoft pasaules partneru tīkla viceprezidents: "Mēs esam gandarīti, ka DPA ir pievienojies mūsu mākoņtehnololoģiju risinājumu ieviesēju programmai. DPA sevi ir pierādījis gadu gadiem kā uzticamu partneri, izprotot klientu vajadzības un tehnoloģiju sniegtās iespējas biznesā. Jaunā platforma DPA sniegs iespēju veidot daudz ciešākas attiecības ar klientiem, palīdzot tiem pāriet mākonī un attīstīt uzņēmējdarbību savā reģionā".

Place365.lv ir uz mākoņtehnoloģiju risinājumu programmas balstīta platforma, kas maziem un vidējiem uzņēmumiem bez īpašām IT zināšanām nodrošinās pilnu apkalpošanas servisu, sākot ar ērti pieejamām dažādām programmatūrām un risinājumiem, īpaši piemērotiem komplektiem ikdienas darbam, kā, piemēram, Office 365, domēnu un Outlook e-pastu instalēšanu elektroniski, beidzot ar brīvi pieejamām bezmaksas IT ekspertu konsultācijām, lietošanas apmācībām un tehnisko atbalstu latviešu valodā.

"Pasaule strauji mainās - ja pirms pāris gadiem uzņēmēji neko nezināja par mākoņtehnoloģijām, tad tagad tā ir jau ikdiena. Patiecoties plašajai informācijas pieejamībai, klienti arī mazajā sektorā kļūst aizvien izglītotāki un interesējas par efektīvākiem risinājumiem ikdienas darbam un biznesa attīstībai. Priecājamies, ka ar place365.lv varēsim būtiski atvieglot mūsu klientu ikdienu, nodrošinot daudz pieejamāku servisu, ļaujot ietaupīt laiku un finanšu resursus piemērotākā risinājuma ieviešanā. Šobrīd mēs esam tikai projekta sākumpunktā, klientu ērtībai turpināsim jauno platformu attīstīt un iekļaut tajā aizvien jaunus aktuālos risinājumus klientu ikdienas produktivitātes un biznesa izaugsmes nodrošināšanai", norāda Gatis Ošs, DPA direktors.

Uzņēmējiem vairs nav jādomā par dažādiem produktiem, to uzstādījumiem atsevišķās pārvaldības vietnēs, tagad tas viss ir pieejams vienkopus un ērti pārvaldāms.

Place365.lv piedāvā arī ērti kontrolēt savu pieslēgto IT pakalpojumu daudzumu un maksāt tikai par to, ko lietojat, kā arī pēc vajadzības vienkārši samazināt vai pieslēgt papildu resursus vai lietotājus, tādejādi optimizējot ikmēneša izdevumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)