Banner 980x90

Aprīļa vidū Bauskā pirmo reizi notiks Vimbu svētki

Jelgava, 22.marts, LETA. Bauskā, Mūsu krastā, vienā no populārākajām vimbu makšķerēšanas vietām Latvijā, 16.aprīlī pirmo reizi norisināsies Vimbu svētki, aģentūru LETA informēja Bauskas kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Lujāne.

Ikviens apmeklētājs, kam būs iegādāta makšķerēšanas licence, varēs sacensties vimbu ķeršanas meistarībā, vadoties pēc Bauskas novada domes saistošajiem noteikumiem makšķerētājiem, turklāt dalībnieks, kas dienas gaitā būs ticis pie brangākās vimbas, saņems īpašu balvu.

Citi Vimbu svētku viesi varēs piedalīties dažādās Lieldienu izdarībās, kā arī apmeklēt trīs pasākumu teltis - dāmu, bērnu, kā arī virtuves telti.

Dāmu teltī varēs uzzināt jaunumus skaistuma jomā, iesaistīties meistarklasēs un diskusijās.

Tikmēr jaunākie Vimbu svētku apmeklētāji varēs noskatīties vairākas izrādes, kā arī apgūt jaunas prasmes radošajās darbnīcās.

Vairākus metrus garajā kūpinātavā tiks gatavotas vimbas, kas iepriekš būs notīrītas un marinētas blakus esošajā virtuves teltī. Šādi apmeklētāji varēs sekot līdzi zivs gatavošanas procesam, sākot no tās noķeršanas brīža, turklāt ikviens zivju cienītājs varēs nobaudīt gardo gala rezultātu.

Vimbu svētkos būs iespēja iegādāties dažādus gardumus un amatnieku darinājumus mājražotāju tirdziņā, piedalīties aizraujošās aktivitātēs, kā arī priecīgi un interesanti sagaidīt pavasara saulgriežus Mūsas upes krastā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)