Banner 980x90

Apvienos Bauskas mūzikas un mākslas skolas

Jelgava, 23.maijs, LETA. 25.maijā plkst.14 Bauskas novada domes sēdē paredzēts lemt par Bauskas Mākslas skolas un Bauskas Mūzikas skolas apvienošanu, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ieva Šomina.

Iespēju apvienot abas izglītības iestādes deputāti izskatīs, pamatojoties uz Bauskas Mākslas skolas pedagogu iesniegumu par skolas kopsapulces lēmumu pievienoties Bauskas novada pašvaldības profesionālās izglītības iestādei "Bauskas Mūzikas skola". Lēmumprojekts paredz, ka ar 2018.gada 1.janvāri abas iestādes tiek apvienotas, izveidojot Bauskas Mūzikas un mākslas skolu.

Plānots, ka pēc apvienošanās mācības notiks divās ēkās - Upmalas ielā 5, kur pašlaik atrodas Bauskas mūzikas skola, un Dārza ielā 9, Bauskas mākslas skolas mītnē.

Vakar ārkārtas Izglītības, kultūras un sporta lietu komitejas sēdē deputāti lēmumu apvienot izglītības iestādes vienbalsīgi atbalstīja, virzot to apstiprināšanai Bauskas novada domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)