Banner 980x90

Ar pašvaldības atbalstu plāno palielināt ālantu skaitu Mūsā un Mēmelē

Jelgava, 24.marts, LETA. Bauskas novada pašvaldība līdzfinansēs Bauskas mednieku un makšķernieku biedrības projektu, ar kuru plānots palielināt ālantu skaitu Mūsā un Mēmelē, lēmuši Bauskas novada domes deputāti.

Biedrība plāno īstenot projektu "Ālantu resursu pavairošana Mūsas un Mēmeles upēs Bauskas novadā", piesaistot Zivju fonda līdzekļus. Projekta kopējās paredzamās izmaksas ir 10 879 eiro, kur fonda līdzekļi ir 7000 eiro, biedrības finansējums 1879 eiro, bet pašvaldības līdzfinansējums - 2000 eiro.

Domes deputāti lēma atbalstīt projektu, kura mērķis ir pavairot karpveidīgo zivju - ālantu - skaitu Mūsas un Mēmeles upēs to dabīgajās nārsta vietās makšķernieku lomu uzlabošanai, dažādošanai un barības ķēdes līdzsvara saglabāšanai. Plānots, ka līdz 31.oktobrim upēs tiks ielaists 21 000 zivju mazuļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)