Banner 980x90

Arī Rundāles novadā rīkos iedzīvotāju aptauju par administratīvās teritorijas saglabāšanu

Rīga, 27.jūn., LETA. Rundāles novadā, līdzīgi kā citviet, no 8.jūlija līdz 7.augustam norisināsies iedzīvotāju aptauja, kurā varēs paust savu viedokli par Rundāles novadu kā patstāvīgas administratīvās teritorijas saglabāšanu, šodien lēmusi novada dome.

Aptaujas jautājums būs "Vai jūs esat par Rundāles novadu kā patstāvīgu Latvijas Republikas administratīvo teritoriju?", kur atbildēt varēs ar "jā" vai "nē". Aptaujā varēs piedalīties personas, sākot no 18 gadu vecuma, kuras ir deklarējušas savu dzīvesvietu Rundāles novada administratīvajā teritorijā.

Piereģistrējoties un pēc tam nodot savu balsi anonīmi, aptaujas lapu neparakstot, līdzīgi kā vēlēšanās, varēs konkrētos laikos no 1.augusta līdz 3.augustam novada domē, Viesturu pagasta pārvaldē, Svitenes pagasta pārvaldē, Saulaines sociālajā centrā un Viesturu kultūras centrā.

Bet izdrukātu un parakstītu aptaujas lapu šajās iestādēs varēs iesniegt personīgi visu aptaujas laiku. Tāpat ar drošu elektronisko parakstu aptaujas lapu varēs nosūtīt elektroniski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)