Banner 980x90

Auto frontālā sadursmē Iecavas novadā cietis vadītājs

Jelgava, 21.febr., LETA. Vakar divu automašīnu frontālā sadursmē Iecavas novadā cietis autovadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Viņa skaidroja, ka negadījums noticis pirms plkst.20 uz Rīgas-Bauskas šosejas, kad 1970.gadā dzimusī, veicot apdzīšanas manevru ar "Volkswagen Bora", nepārliecinājās par drošību un izraisīja sadursmi ar pretim braucošu "BMW 318", ko vadījis 1986.gadā dzimušais.

Vīrietis sadursmes rezultātā guvis traumas.

Jau vēstīts, ka vakar Latvijā reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 13 cilvēki, tostarp trīs gājēji. Avārijās astoņi cilvēki cieta Rīgas apkārtnē, trīs - Zemgalē, bet divi - Kurzemē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)