Banner 980x90

Auto kredīts jaunas dzīves sākumam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Neatkarība un brīvība ir tas, par ko sapņo daudzi. Brīvību raksturo dažādi jēdzieni, un viens no tiem ir neatkarība no sabiedriskā transporta. Šādu neatkarību palīdz nodrošināt personīgais autotransports. Ja Tev ir salūzusi vecā automašīna un vēlies iegādāties jaunu, tad jārēķinās, ka šādam pirkumam būs nepieciešami vismaz pāris tūkstoši eiro. Ko darīt, ja tādas naudas šobrīd nav? Neraizējies, jo šajā situācijā  risinājumu palīdzēs atrast auto kredīts.

Kur saņemt auto kredītu?
Kredītu izsniedz vairāki aizdevēji, taču auto kredīts būtu jāizvēlas pie tāda, kurš atbilst visām Tavām interesēm. Ja dodies uz banku, tad painteresējies, uz kādām procentu likmēm un termiņiem auto kredīts tiks izsniegts un tamlīdzīgi. Tāpat noskaidro, vai pie pirmās iemaksas ir nepieciešama arī ķīla. Ja vēlies saņemt auto kredītu bez pirmās iemaksas, tad vērsies DNB bankā, kas šādu iespēju piedāvā.
DNB auto kredīts ir pieejams
- privātpersonām,
- uzņēmumiem.

Līzinga speciālisti sniedz padomu katram
Tu esi pārliecināts, ka laiks, ko pavadi bez savas automašīnas, pārvietojoties ar sabiedrisko transportu, ir ļoti īss, taču tā nav. Jo arī jaunas automašīnas meklējumi prasīs zināmu laiku. Tev vajag padomāt, vai vēlies iegādāties jaunu vai lietotu spēkratu, kādas markas un ietilpības tas būs. No šiem rādītājiem kļūs vairāk skaidrs, cik automašīna varētu izmaksāt un kāds auto kredīts būtu izdevīgākais. Ja tomēr nevari pats īsti saprast, kāds aizdevuma variants Tev būs piemērotākais, tad dodies uz kādu no DNB bankas filiālēm visā Latvijā. Bankas līzinga speciālisti palīdzēs sīkāk apzināt Tavas vēlmes un sniegs padomu par labāko piedāvājumu.

DNB auto kredīts būs piemērots:
- ja esi persona ar regulāriem ikmēneša ienākumiem,
- ja vēlies saņemt personisku attieksmi un bankas īpašos piedāvājumus,
- ja gribi saņemt īpašu iemaksu apdrošināšanu,
- ja vēlies saņemt atbildi par kredīta piešķiršanu vienas darbdienas laikā,
- ja par auto kredītu vēlies maksāt saprātīgas procentu likmes.

Sēdi pie jaunas automašīnas stūres jau šajā vasarā! Dodies ekskursijā ar ģimenes locekļiem uz jūru un pavizini arī savus draugus. Tas viss ir reāli – noformē auto kredītu ātri un vienkārši internetā www.dnb.lv un baudi neatkarību un brīvību par ko sapņo jau sen! Un atceries, ka DNB banka sniedz plaša spektra finanšu pakalpojumus, tādēļ, ja vēl neesi atradis banku, ar kuru vēlētos sadarboties ilgtermiņā, painteresējies, kādas iespējas tieši Tev šobrīd piedāvā DNB banka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)