Banner 980x90

"Balticovo" notekūdeņu bioloģiskajās attīrīšanas iekārtās ieguldīs 1,971 miljonu eiro

Rīga, 20.febr, LETA. Olu un olu produktu ražošanas uzņēmums "Balticovo" olu pārstrādes cehu notekūdeņu bioloģisko attīrīšanas iekārtu projektēšanā, būvniecībā, iekārtu piegādē un uzstādīšanā ieguldīs 1,971 miljonu eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kompānijas izsludinātajā iepirkumu konkursā par attīrīšanas ietaišu jaunbūves būvdarbiem četru pretendentu vidū uzvarēja Slovākijas kompānija "Hydrotech", kuras līgumcena ir 1,971 miljons eiro. Sākotnēji "Balticovo" šajā projektā plānoja ieguldīt 1,8 miljonus eiro.

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā teikts, ka iepirkuma konkursa uzvarētājam jānodrošina olu pārstrādes notekūdeņu attīrīšanas iekārtu projektēšana, būvniecība, montāža un nodošana ekspluatācijā. Paredzētie notekūdeņi ieplūdes parametri ir 273 750 kubikmetri gadā (750 kubikmetri diennaktī).

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2019.gada 30.decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

LETA jau ziņoja, ka "Balticovo" apgrozījums 2017.gadā bija 52,3 miljoni eiro, kas ir par 17,3% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa bija 10,8 miljoni eiro, kas ir četras reizes lielāka nekā 2016.gadā.

"Balticovo" pamatdarbība ir vistu olu, olu pulvera, olu šķidrās masas, vārītu vistu olu bez čaumalas, vārītu kapātu olu ražošana un realizācija. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir BCO, kam pieder 95,42% akciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)