Banner 980x90

Bauskā aicina brīvprātīgi pieteikties nelegālo ūdenssaimniecības pieslēgumu īpašniekus

Jelgava, 28.maijs, LETA. Līdz 22.jūnijam nelegālo ūdenssaimniecības pieslēgumu īpašnieki Bauskā aicināti brīvprātīgi pieteikties SIA "Bauskas ūdens", lai bez soda sankcijām sakārtotu līgumattiecības, aģentūru LETA informēja uzņēmuma valdes loceklis Imants Svētiņš.

Pērn komunālo pakalpojumu sniedzējs iegādājās televīzijas inspekcijas iekārtas, lai varētu precīzi apzināt pilsētas ūdensvadu, kanalizācijas un lietusūdens kanalizācijas tīklu trasējumu. Ūdensvads tiek pētīts, lai varētu atslēgt vecos ūdensvada tīklus un atslēgt nelegālos pieslēgumus, tādējādi samazinot ūdens zudumus.

Pašlaik notiek Strēlnieku ielas kanalizācijas tīkla izpēte, un jau atrastas deviņas līdz šim brīdim nezināmas kanalizācijas akas, kas atstātas zem asfalta seguma pirms ilgiem gadiem. Pārbaudot kanalizācijas tīklu šajā ielā, atklātas arī kādas mājas kanalizācijas novadīšanas problēmas, un mājokļa īpašniekam būs iespēja atjaunot kanalizācijas pieslēgumu.

Tomēr būtiskākais atklājums ir kāda namīpašnieka nelegālais kanalizācijas pieslēgums, uzsvēra Svētiņš, piebilstot, ka uzņēmumam ir pamats domāt, ka tas nav vienīgais nelegālais pieslēgums Bauskā.

Tāpēc "Bauskas ūdens" aicina visus nelegālo pieslēgumu īpašniekus līdz 22.jūnijam ierasties uzņēmumā un bez soda sankciju piemērošanas sakārtot līgumattiecības. Visiem, kuri nebūs ieradušies uzņēmumā, taču atklāsies, ka šie lietotāji ir nelegāli, tiks piemērota kompensācijas maksa un atslēgti ūdenssaimniecības pakalpojumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)