Banner 980x90

"Bauska Country" jubilejas festivālā uzstāsies pasaules kantri leģenda Sāra Džorija

Jelgava, 28.febr., LETA. Starptautiskais kantri mūzikas festivāls "Bauska Country" šogad norisināsies 13.jūlijā un 14.jūlijā Bauskas Pilskalna estrādē un galvenā māksliniece jubilejas festivālā būs kantri pasaules leģenda Sāra Džorija no Lielbritānijas, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Džorija muzicē kopš piecu gadu vecuma, kad sāka apgūt stīlģitāras spēli un jau deviņu gadu vecumā viņa kopā ar tēvu Artūru Džoriju uzstājās grupā "Colorado Country", kas vēlāk tika pārdēvēta par "Sarah and the Colorado Country". Kantri mūzikas leģendas šovs paredzēts kā festivāla kulminācija 14.jūlija vakarā, plkst.23.

"Divdesmitās jubilejas svinībām esam sagatavojuši lielisku programmu, tāpēc ar lielu lepnumu ziņoju, ka šovasar pie mums uzstāsies kantri mūzikas leģenda Sāra Džorija no Lielbritānijas. Festivālā dzirdēsiet arī grupu "Music Road Pilots" no Nīderlandes, kuras sastāvā kā viesmāksliniece bieži uzstājas arī Sāra Džorija. Vēl šovasar pie mums dzirdēsiet "Willie Jones Band" no ASV un "Country Hell" no Krievijas, kā arī lieliskas grupas un mūziķus no Latvijas un Lietuvas," stāstīja festivāla dibinātājs un rīkotājs Uldis Ozoliņš.

Pirmais kantri mūzikas festivāls Latvijā notika 1999.gadā Bauskas Pilskalna estrādē. Deviņpadsmit festivālos ir piedalījušās 26 Latvijas grupas un 50 ārvalstu grupas no ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Vācijas, Francijas, Polijas, Slovākijas, Beļģijas, Norvēģijas, Nīderlandes, Luksemburgas, Dānijas, Krievijas, Igaunijas un Lietuvas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)