Banner 980x90

Bauskā izpostīts ap bērnudārzu "Pasaulīte" šogad atjaunotais nožogojums

Rīga, 29.okt., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē Bauskā sabojāts ap pirmsskolas izglītības iestādi "Pasaulīte" šovasar atjaunotais nožogojums, aģentūra LETA uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Jauns teritorijas nožogojums ap "Pasaulīti" uzstādīts šovasar, un tas izmaksājis 6442 eiro. Pašvaldības pārstāve Ieva Šomina skaidroja, ka vecais žogs bija nokalpojis un vairs negarantēja bērnu drošību.

Taču pagājušās nedēļas nogalē, naktī uz 26.oktobri, izpostīti aptuveni 90% jaunā žoga. Pašvaldības publiskotajos fotoattēlos redzams, ka žogs ir sagāzts. Par notikušo pašvaldība informējusi Valsts policiju, savukārt iedzīvotāji, kas redzējuši iespējamos vandaļus, aicināti zvanīt Bauskas novada Pašvaldības policijai.

"Lai gan kopumā vandalisma aktiem pret pašvaldības īpašumu ir tendence samazināties, tie atsevišķie gadījumi, kas notiek, izceļas ar īpašu nežēlastību pret infrastruktūru," atzina Šomina, aicinot par šādiem un līdzīgiem gadījumiem nekavējoties ziņot Pašvaldības policijai.

Tāpat pašvaldība aicina vecākus pārrunāt ar saviem bērniem nepieciešamību saudzēt un cienīt citu darbu, jo nereti vandalisma veicēji ir tieši pusaudži.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)