Banner 980x90

Bauskā līdz 2020.gadam plānoti vērienīgi ielu un autoceļu rekonstrukcijas darbi

Bauskas novada dome pieņēmusi novada attīstības plānu turpmākajiem pieciem gadiem, kas paredz līdz 2020.gadam veikt vērienīgus ielu un autoceļu rekonstrukcijas darbus.

Paredzēta rekonstrukcija Bauskā Parka, Baznīcas, Salātu, Akāciju ielās, tiks sakārtoti trotuāri Slimnīcas, Parka, Salātu, Baznīcas, Biržu, Pilskalna, Zemgaļu, Ziedoņu, Pionieru, Vītolu, Ceriņu ielās.

Tiks atjaunots asfalta segums autoceļa posmam A1 Pāce-Dzeltenais krogs, ko šobrīd klāj pilnīgi nolietots un jau daļēji sabrucis asfalts, tiks rekonstruēts tilts pār Īslīces upi, kas šobrīd ir kritiskā stāvoklī, tiks rekonstruēti grants ceļi Ērgļi-Saules un Grantiņi-Gaisa tilts, kā arī rekonstruēta Mēmeles iela Bauskā.

Paredzēta reģionālā autoceļa P87 Bauska-Aizkraukle un Mēmeles ielas, Bauskā krustojuma rekonstrukcija.

Plānā paredzēta Bauskas novada pagastu ceļu rekonstrukcija atbilstoši prioritārajam investīciju plānam autoceļu nozarē (Leriķi-Lejkristi, Griķu skola-Čugas-Dane, Bērzu muiža-Ciņi-Internātvidusskola, Brunava-Lobgale-Mežgaļi, Dāviņi-Duduri, Sudrabiņi-Āboliņi, Atvases-Druvas, A7 šoseja-Rotkalni-A7 posma rekonstrukcija, Pamūša-Augšgaļi).

Iecerēta gājēju tilta Bauska-Bērzkalni pār Mūsu pārbūve, gājēju un velosipēdistu celiņa izbūve Bauskas novadā.

Pašvaldība atbalstījusi Bērzkalnu ciema ielu apgaismojuma būvniecību, ielu rekonstrukciju Īslīces pagasta Bērzkalnu un Rītausmu ciemos, Codes pagasta Jauncodes ciemā un Ceraukstes pagasta Mūsas ciemā, Gailīšu pagasta Uzvaras ciemā, Vecsaules pagasta Jaunsaules ciemā, Mežotnes pagasta Mežotnes, Garozas, Strēlnieka, Cepļa, Brunavas pagasta Grenctāles un Ērgļu ciemā, kā arī Dāviņu pagasta Dāviņu ciemā.

Tiks nomainīts Gailīšu pagasta Uzvaras ciema sabrukušais gājēju celiņu segums, ieklāts jauns asfalts Brunavas pagasta Grenctāles ciemā laukumam pie Grenctāles kluba un Ērgļu ciemā pie veikala, kā arī rekonstruētas pieturvietas Gailīšu pagastā un Brunavas pagastā.

Paredzēti arī citi ielu un ceļu remontdarbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)