Banner 980x90

Bauskā norisināsies 13.starptautiskais mākslas plenērs

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ar izstādi Bauskas muzejā piektdien, 29.jūlijā, sākas 13.starptautiskais plenērs "Bauskas vasara 2016", pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja Bauskas muzeja vecākā speciāliste Līga Grosbarde.

 

Izstādes atklāšana piektdien, 29.jūlijā, plkst.16.00

Šogad plenērā piedalās viesi no Gruzijas, Lietuvas un Krievijas. Latviju pārstāv plenēra idejas aizsācēja māksliniece Aina Putniņa, kā arī vairāki Latvijā zināmi gleznotāji - Agnija Ģērmane, Madara Gulbis, Māris Upzars, Anita Holma, Elga Grīnvalde u.c.

Jau otro gadu izstāde tiek atklāta plenēra sākumā, un gleznotāji izstāda līdzi atvestos darbus, ar kuriem prezentē sevi Bauskā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)