Banner 980x90

Bauskā notiks diskusija par ārpolitikas jautājumiem ar visu Saeimas frakciju pārstāvjiem

Jelgava, 1.sept., LETA. 8.septembrī plkst.12.40 Bauskas Valsts ģimnāzijas Baltajā zālē notiks diskusija ar visu Saeimas frakciju pārstāvjiem par ārpolitikas jautājumiem, aģentūra LETA uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Paredzēts, ka katrs deputāts paudīs savu nostāju par Latvijas ekonomisko attīstību un dalību eirozonā, bet pēc tam notiks diskusija ar moderatoru un auditoriju. Diskusiju moderēs Latvijas Ārpolitikas institūta direktora vietnieks Kārlis Bukovskis.

Plānots, ka pasākums ilgs apmēram pusotru stundu.

Diskusija notiek projektu "Latvijas ārpolitikas un drošības politikas gadagrāmata" un "Latvijas ārlietu simtgade" ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)