Banner 980x90

Bauskā šķūnīšu ugunsgrēka dēļ no dzīvojamās ēkas evakuēti 25 cilvēki

Rīga, 15.nov., LETA. Bauskā pagājušā naktī šķūnīšu ugunsgrēka dēļ no dzīvojamās ēkas evakuēti 25 cilvēki, taču ugunsgrēkā cietušo nav, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Aizvadītajā naktī ugunsdzēsēji steidzās uz Pasta ielu Bauskā, kur dega šķūnīši. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu 100 kvadrātmetru platībā deg šķūnīši, kuros iekšā atrodas malka un pastāv uguns izplatīšanās draudi uz blakus esošo dzīvojamo māju.

No tuvumā esošās mājas tika evakuēti 25 iedzīvotāji, jo ēkā pastāvēja sadūmojums, bet pēc aptuveni stundas cilvēki varēja atgriezties savos mājokļos. Ugunsdzēsējiem glābējiem no liesmām izdevās nosargāt blakus esošo māju un šorīt ugunsgrēka izplatība ierobežota.

Patlaban ugunsgrēka dzēšanas darbi turpinās.

Pagājušā diennaktī dienests saņēma 28 izsaukumus: astoņus - uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 - uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)