Banner 980x90

Bauskā spriedīs par nepieciešamību veidot pašvaldības policiju

Jelgava, 17.jūl., LETA. Bauskas novada pašvaldībā tiek veidota darba grupa, kas izvērtēs nepieciešamību novadā izveidot pašvaldības policiju, aģentūra LETA uzzināja domē.

Aktualizējot jautājumus par drošību Bauskas novadā, ir radies priekšlikums izveidot darba grupu, kas vērtēs nepieciešamību un iespējas izveidot Bauskas novada pašvaldības policiju. Tās uzdevums būs sagatavot priekšlikumus pašvaldības policijas struktūrai, kā arī sniegt pašvaldības policijas izveidošanas un uzturēšanas finanšu aprēķinus.

Par darba grupas darbības termiņu noteikts 30.oktobris.

Darba grupas vadītājs būs Bauskas novada domes priekšsēdētājs Raitis Ābelnieks (VL-TB/LNNK), tāpat tajā darbosies viņa vietnieks Voldemārs Čačs (VL-TB/LNNK), pašvaldības izpilddirektors Jānis Kalinka, izpilddirektora vietniece Ineta Ruhocka, Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa priekšnieks Ainārs Stankevics un Kārtības policijas nodaļas priekšnieks Armands Staļūns. Darba grupā strādās arī domes deputāti.

Pašlaik par drošību novadā rūpējas VP un novada domes Sabiedriskās kārtības nodaļas darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)