Banner 980x90

Bauskā svētku uguņošana būs Rātslaukumā; tās laikā būs satiksmes ierobežojumi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien, 31.janvāra naktī plkst.23.30 Jaungada sagaidīšana ar uguņošanu Bauskā notiks Rātslaukumā, tādēļ pasākuma laikā Rīgas ielā un Pasta ielā būs satiksmes ierobežojumi, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

No plkst.23 līdz plkst.00.30 saistībā ar svētku uguņošanu tiks slēgta Rīgas iela posmā no Saules ielas līdz Kalna ielai un Pasta iela posmā no Plūdoņa ielas līdz Rīgas ielai.

Pasākuma gaitā paredzēta arī Bauskas novada domes priekšsēdētāja Raita Ābelnieka (VL-TB/LNNK) uzruna, bet uz ekrāniem Rātslaukumā tiks translētas valsts vadītāju svētku runas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)