Banner 980x90

Bauskas muzejā atklās Ludmilas Meteļskas foto izstādi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sestdien, 27.februārī, plkst.13.00 Bauskas muzejā notiks Ludmilas Meteļskas foto izstādes "Kad neviena nav mājās" atklāšana, pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja Bauskas muzeja speciāliste Līga Grosbarde.

 

Ludmila Meteļska, dzimusi rīdziniece, 1985.gadā absolvējusi Maskavas Universitātes žurnālistikas fakultāti, un no tā laika strādā Latvijas periodiskajos izdevumos.

Interese par fotografēšanu radusies studiju gados, kad mācību programmā bija jāapgūst fotografēšanas pamati. Ludmilas aizraušanās bija portretu un ainavu fotografēšana, taču šie darbi nekur netika publicēti. Uz kādu laiku fotografēšana tika piemirsta.

Par Ludmilas vaļasprieku fotografēšana kļuva nesen – mazliet vairāk kā pirms desmit gadiem!

Fotogrāfijas top istabā. Kad iespīd saule, tiek veidotas kompozīcijas ar minimāliem tehniskiem paņēmieniem, autore neizmanto statīvu un maināmos objektīvus. Bilžu apstrāde attēlu apstrādes programmās praktiski netiek veikta.

Ludmila Meteļska uzskata, ka dzīves fiksācijai jābūt pēc iespējas godīgākai, jo iet kopsolī ar realitāti ir daudz interesantāk, nekā nodarboties ar tās pārveidošanu.

Izstāde apskatāma līdz 29.martam

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)