Banner 980x90

Bauskas novada dome lems par finansējuma piešķiršanu jauna artēziskā urbuma izbūvei Mežotnes pagastā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bauskas novada domes deputāti ceturtdien, 26.maijā, plāno apstiprināt finansējuma piešķiršanu jauna artēziskā urbuma izveidei Mežotnes pagastā, aģentūra LETA iepriekš uzzināja pašvaldībā.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova skaidroja, ka, realizējot projektu "Ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība Bauskas novada Mežotnes pagasta Ceplī, 1.kārta", pēc urbuma skalošanas tika konstatēts, ka artēziskais urbums nav izmantojams dzeramā ūdens ieguvei un nepieciešama jauna artēziskā urbuma ierīkošana.

Mežotnes pagasta pārvalde ir veikusi zemsliekšņa iepirkumu, kura rezultātā līguma slēgšanas tiesības piešķirtas SIA "ATVV aka". Darbiem nepieciešami 13 227 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Pašvaldības Finanšu komisijas deputāti konceptuāli atbalstījuši ieceri, bet par to vēl jālemj novada domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)