Banner 980x90

Bauskas novada domē mandātu nolikušo deputātu Jāni Feldmani nomaina Aivija Kursīte

Pēc tam, kad septembrī Bauskas novada domes deputāts Jānis Feldmanis (V) nolēma nolikt savu deputāta mandātu, viņa vietā apstiprināta Aivija Kursīte (V), kuru šonedēļ dome iecēlusi vairākās deputātu komisijās.

Bauskas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Šomina aģentūru LETA informēja, ka septembrī Bauskas novada dome saņēma Feldmaņa iesniegumu par vēlmi nolikt deputāta mandātu un atbrīvot viņu no turpmākas deputāta pienākumu pildīšanas, pēc kā viņa vietā stājās Kursīte.

Līdz ar Feldmaņa deputāta pilnvaru nolikšanu atbrīvojās arī vietas komitejās un komisijās, kurās viņš bija pārstāvēts. Finanšu komitejā tika ievēlēta Kursīte, savukārt Vides un attīstības komitejas komitejā - Uldis Kolužs (V).

Nekustamo īpašumu atsavināšanas un iznomāšanas komisijā šonedēļ tika ievēlēta administrācijas Saimnieciskās nodaļas speciāliste Sandra Kazāka, savukārt Atļauju izsniegšanas un licencēšanas komisijas sastāvā apstiprināts Bauskas Kultūras centra speciālists Jānis Dūmiņš.

Pirms tam vietējam laikrakstam "Bauskas Dzīve" Feldmanis skaidrojis, ka ir nolēmis mainīt darbu. Līdz šim līdztekus deputāta pienākumiem viņš strādāja Brunavas pagasta zemnieku saimniecībā "Aleksandrīnas".

Tagad viņš nolēmis atgriezties darbā savā pamatprofesijā, un tas nebūšot savienojams ar deputāta pienākumu pildīšanu. Feldmanis savulaik ieguvis mežizstrādes inženiera izglītību, liecina "Bauskas Dzīves" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)