Banner 980x90

Bauskas novada mērs Ābelnieks pērn domē nopelnījis par 2000 eiro vairāk

Jelgava, 27.marts, LETA. Bauskas novada domes priekšsēdētāja Raita Ābelnieka (VL-TB/LNNK) alga domē pērn bija 33 091 eiro jeb par 2193 eiro lielāka nekā 2015.gadā, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā amatpersonas deklarācija.

Gandrīz visus gada ienākumus veido tikai Ābelnieka mēra amata alga, taču viņš ienākumos uzrādījis arī AS "Swedbank" kontā gūto uzkrājuma procentu ienākumus 0,59 eiro apmērā. Par darbu domē domes priekšsēdētājs 2016.gadā saņēmis 33 091 eiro, kas ir vairāk nekā vēl pirms gada, kad Ābelnieks nopelnījis 30 898 eiro.

Ābelnieks deklarējis arī amatu Zemgales Plānošanas reģiona administrācijā, kur ir padomes loceklis, taču atalgojumu saņēmis nav.

Bauskas mēram pieder nekustamie īpašumi Bauskā un Jaunpiebalgas novada Jaunpiebalgas pagastā, tāpat Ābelnieka valdījumā ir 2013.gada izlaiduma automašīna "Mercedes Benz B 180".

Novada vadītājs nav deklarējis uzkrājumus un parādsaistības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)