Banner 980x90

Bauskas novada pašvaldībā dod solījumu par uzticību Latvijas Republikai

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Svinīgā solījuma par uzticību Latvijas Republikai ceremonija Bauskas novada pašvaldībā notika 16.augustā. Svinīgo solījumu deva viena Latvijas jaunā pilsone Irina Mārtiņkriste.

Kā pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Bauskas novada pašvaldībā, pēc svinīgā solījuma nodošanas jaunos pilsoņus sveica Bauskas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Alvis Feldmanis un Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Bauskas nodaļas vadītāja Ilona ķepale, vēlot panākumus un daudz raženi paveiktu darbu Latvijas labā.  

Tika atskaņots arī Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa sveiciens un uzruna jaunajiem pilsoņiem.

Pēc pasākuma svinīgās daļas dalībniekiem koncertēja Bauskas sākumskolas folkloras kopa Dainas Ārmanes vadībā. Visi tika aicināti arī uz kopēju fotografēšanos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)