Banner 980x90

Bauskas novada pašvaldība par 97 154 eiro palielina izdevumus teritorijas apsaimniekošanai

Rīga, 8.okt., LETA. Bauskas novada pašvaldības budžetā teritorijas apsaimniekošanas izdevumiem tiks paredzēti vēl 97 154 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Plānojot pašvaldības budžetu, teritorijas apsaimniekošanas izdevumiem 2018.gada budžetā tika paredzēti 910 421 eiro.

Taču šogad, salīdzinot ar iepriekšējo gadu un plānotajiem darbu apjomiem, būtiski pieauguši krūmu un bīstamo koku izzāģēšanas apjomi parkos, kapsētās, gar ielām un pašvaldības ceļiem, kā arī jaunajos objektos. Lai nodrošinātu šos darbus, pašvaldības SIA "Vides serviss" darbā pat pieņemts arborists, tāpēc auguši pašvaldības uzņēmuma izdevumi.

Tāpat pašvaldības komunālais uzņēmums ir iegādājies 40 pārvietojamās tualetes, lai nodrošinātu Eiropas autokrosa čempionāta norisi. Līdz pasākumam uzņēmuma rīcībā nebija pietiekama skaita pārvietojamo tualešu, lai apkalpotu šāda mēroga sacensības, taču ar jauniegūtajām tualetēm varēs nodrošināt arī citu nozīmīgu novada pasākumu apkalpošanu turpmākajos gados. Kopējās izmaksas mobilo tualešu iegādei bija 32 778 eiro.

Lai nodrošinātu līdzekļus "Vides servisam", domes deputāti lēmuši palielināt pašvaldības budžeta programmas "Teritorijas apsaimniekošana" finansējumu par 97 154 eiro, tajā skaitā 65 700 no plānotā dabas resursu nodokļa atlikuma gada beigās un 31 454 eiro no plānotā vispārējo ieņēmumu palielinājuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)