Banner 980x90

Bauskas novada pašvaldība piešķir 4889 eiro daudzdzīvokļu mājas sienas savilkšanai un pamatu stiprināšanai

Jelgava, 3.okt., LETA. Ārējas sienas savilkšanai un pamatu nostiprināšanai daudzdzīvokļu mājā "Kūdra 2" Vecsaules pagastā pašvaldība piešķirs 4889 eiro, lēmuši Bauskas novada domes deputāti.

Daudzdzīvokļu mājas "Kūdra 2" apsaimniekotājs - biedrība "Mazsaule" - ir konstatējis, ka ēkas pagrabā un kāpņu telpā ir parādījusies plaisa, atbīdījusies nesošā konstrukcija, tāpēc nosēdies ieejas jumtiņš un nevar aizvērt ārējās durvis. Apsaimniekotājs norāda, ka bojājuma apmērs un raksturs rada tiešus draudus telpu ekspluatācijai un sabiedriskajai drošībai.

Mājā ir 12 dzīvokļi, no kuriem divi pieder Bauskas novada pašvaldībai. Biedrība "Mazsaule" mājas apsaimniekošanu sākusi 2016.gada janvārī, tāpēc nepieciešamie finanšu līdzekļi - 4889 eiro - avārijas situācijas novēršanai vēl nav uzkrāti.

Novada domes deputāti lēmuši piešķirt nepieciešamos līdzekļus no programmas "Mājokļu un teritoriju apsaimniekošanas darbības atbalsta pasākumi" ārējās sienas savilkšanai, pamatu nostiprināšanai un avārijas situācijas novēršanai daudzdzīvokļu namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)