Banner 980x90

Bauskas novada pašvaldība plāno bez atlīdzības piešķirt telpas zemessargu nodarbību nodrošināšanai

Jelgava, 19.sept., LETA. Bauskas novada pašvaldība bez atlīdzības nodos Zemessardzei nekustamo īpašumu Dārza ielā 11 Bauskā praktisko nodarbību rīkošanai, lēmuši novada domes Vides un attīstības komitejas deputāti.

Ar lūgumu piešķirt zemi un telpas pašvaldībā vērsusies Zemessardze, jo līdzšinējās telpas Rīgas ielā 8, ko pašvaldība piešķīrusi zemessargiem bezatlīdzības lietošanā, nav piemērotas praktisko nodarbību veikšanai.

Nekustamais īpašums Dārza ielā 11 sastāv no zemes vienības 10 694 kvadrātmetru platībā, katlumājas, garāžas un noliktavas. Noliktavas ēka ilgstoši netiek izmantota un nav nepieciešama pašvaldības funkciju veikšanai.

Komitejas deputāti pauduši, ka atbalsta sniegšana Zemessardzes 54.Inženiertehniskā bataljona 2.inženiertehniskās rotas darbības nodrošināšanai Bauskas novada administratīvajā teritorijā ir lietderīga un atbalstāma, tāpēc nekustamo īpašumu plānots nodot Zemessardzei, bet lēmums vēl jāpieņem domei.

Lēmuma projektā paredzēts, ka telpas tiks nodotas bezatlīdzības lietošanā līdz 2022.gada 30.septembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)