Banner 980x90

Bauskas novadā valsts svētku pasākumi tiks rīkoti 17.novembrī

Jelgava, 10.nov., LETA. Bauskas novadā valsts proklamēšanas gadadienas pasākumi tiks rīkoti 17.novembrī, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Bauskas kultūras centra direktors Jānis Dūmiņš aģentūrai LETA skaidroja, ka vietējie iedzīvotāji 18.novembrī vēlas apmeklēt pasākumus, kas notiek Rīgā un Jelgavā, vai arī pavadīt svētkus ģimenes lokā.

"Šādi iebildumi tika uzklausīti pirms vairākiem gadiem, līdz ar to Bauskas novadā Latvijas svētkus jau vairākus gadus atzīmējam 17.novembrī," pauda kultūras dzīves organizētājs.

17.novembrī plkst.19 svētku koncerti notiks Vecsaules saietu namā, Codes pamatskolā, Īslīces kultūras namā, Ceraukstes tautas namā, daudzfunkcionālajā centrā "Strēlnieki" un Bauskas kultūras centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)