Banner 980x90

Bauskas novada Vecsaules pagastā uziet nelegālu atkritumu izgāztuvi

Rīga, 30.okt., LETA. Atsaucoties uz iedzīvotāju sniegtu informāciju, Valsts vides dienests (VVD) konstatējis, ka Bauskas novada Vecsaules pagasta "Mazvītoliņos" izveidota nelegāla atkritumu izgāztuve, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību speciāliste Maruta Bukleviča.

Viņa skaidroja, ka VVD Jelgavas Reģionālā vides pārvalde (RVP) informāciju par izgāztuvi saņēma pirmdien, 29.oktobrī. Inspektors, ierodoties norādītajā vietā, konstatēja, ka "Mazvītoliņos" 200 kvadrātmetru platībā ir apglabāti atkritumi un izveidota kaudze no būvniecības atkritumiem. Tāpat teritorijā atrasti dažāda veida sadzīves atkritumi.

Inspektors arī pamanīja, ka teritorijā atrodas piekabe, kas, visticamāk, izmantota atkritumu transportēšanai.

Notikušā apstākļi un atbildīgās personas patlaban tiek skaidrotas un VVD aicina Jelgavas RVP vērsties iedzīvotājus, kuru rīcībā informācija par konstatēto pārkāpumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)