Banner 980x90

Bauskas pansionātam "Derpele" par 49 300 eiro sagādāts mikroautobuss klientu pārvadāšanai

Jelgava, 10.okt., LETA. Bauskas pašvaldības vispārējā tipa pansionāts "Derpele" saņēmis jaunu mikroautobusu klientu pārvadāšanai, kas izmaksāja 49 300 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), aģentūra LETA uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Ar transportlīdzekli pansionāta klientiem būs iespēja doties izbraukumos, apmeklēt ārstus, gulošos pacientus varēs atgādāt no ārstniecības iestādēm, tāpat mikroautobuss paredzēts kravas pārvadāšanai.

"Ford" mikroautobusā ir deviņa vietas. Pasažieru iekāpšanas ērtībai paredzēts kāpslis, kas izbīdās, atverot durvis. Transportlīdzeklis ir nokomplektēts ar četriem jauniem ratiņkrēsliem. Salonā ir nodrošināta iespēja izņemt sēdvietas ar ātrās fiksācijas stiprinājumiem, lai nodrošinātu vietu ratiņkrēslu nostiprināšanai vai guļošas personas transportēšanas nestuvēm. Transportlīdzekļa aizmugurē ir uzstādīta iebraukšanas rampa.

Pašlaik pansionāta trijās ēkās kopā dzīvo 104 klienti. Līdz šim viņu lietošanā bija "Hyundai" markas mazautobuss, taču tam nav īpaša aprīkojuma.

Pašvaldības noslēgtais iepirkums liecina, ka transportlīdzekli piegādāja SIA "FS Noma" par 40 744 eiro bez PVN. Uzņēmums iepirkumā bija vienīgais pretendents.

Tukumā reģistrētās SIA "FS Noma" apgrozījums 2016.gadā bija 199 135 eiro, bet peļņa sasniedza 54 247 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)