Banner 980x90

Bauskas pilsētas svētku ietvaros norisināsies foto orientēšanās sacensības

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Šī gada 6.augustā Bauskas pilsētas svētku ietvaros notiks Latvijas Zaļā punkta foto orientēšanās sacensības "Šķirošanas skrējiens Bauskā", lai pilsētnieku un pilsētas viesu vidū popularizētu atkritumu šķirošanu un atbildīgu attieksmi pret vidi, pilsētas informačiajs portāls Bauska24.lv uzzināja Bauskas novada pašvladībā.

Foto orientēšanās sacensībās ir aicināts piedalīties ikviens - ģimenes, bērni, jaunieši, darba kolēģi un arī pilsētas viesi.  Pasākums ir lieliska iespēja ikvienam dalībniekam apvienot lietderīgo, veselīgo un patīkamo – sportiskā noskaņojumā, svaigā gaisā praksē uzzināt šķirošanas konteineru atrašanās vietas Bauskas pilsētā.

Skrējiena "Dalības maksa" ir plastmasas (PET) pudele no katra komandas dalībnieka, kas būs jāiemet šķirošanas konteinerā pie reģistrēšanās punkta.

Skrējiena starts tiks dots laukumā pie Kalna ielas, Latvijas Zaļā punkta teltī, kur jau no plkst.12.00 sāksies dalībnieku reģistrācija, un starts tiks dots plkst.13.00. Par mūziku un jautru noskaņu rūpēsies DJ Cimo.

"Šķirošanas skrējiena Bauskā" noteikumi paredz, ka dalībniekiem divu stundu laikā ir jānofotografējas vismaz pie desmit kontrolpunktiem – numurētiem atkritumu šķirošanas konteineriem Bauskas pilsētā, kas atzīmēti kartē. Distanci drīkst veikt skrienot vai braucot ar velosipēdu.

Galvenā balva – dāvanu karte 100 eiro vērtībā no veikala "Rimi" tiks izlozēta starp komandām, kas būs izpildījušas "Šķirošanas skrējiena" noteikumus – divu stundu laikā nofotografējušās vismaz pie desmit šķirošanas konteineriem. Savukārt komanda, kura būs atnesusi visvairāk plastmasas pudeļu, saņems dāvanu grozu no veikala "Rimi" 50 eiro vērtībā, kā arī atraktīvākā komanda saņems speciālbalvu no vides apsaimniekošanas uzņēmuma " Vides serviss".

Foto orientēšanās sacensību nolikums un pieteikšanās - AS "Latvijas Zaļais punkts" mājas lapā – "www.zalais.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)