Banner 980x90

Bauskas slidotavu apmeklējuši teju 2000 slidotgribētāju

Jelgava, 2.dec., LETA. Bauskas rātslaukuma slidotavu, kas darbu sākusi 12.novembrī, līdz novembra beigām izmantojuši 1967 apmeklētāji, aģentūra LETA uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Slidotava ir atvērta katru dienu. Darba dienās slidotgribētāji slidotavā tiek gaidīti no plkst.12 līdz 22, savukārt brīvdienās slidotava ir atvērta no plkst.10 līdz 22.

Slidotavas pakalpojumi apmeklētājiem ir bezmaksas, bet, ja savu slidu nav, tās iespējams iznomāt.

Ar pakalpojuma sniedzēju SIA "Sinleko BA" noslēgtais līgums paredz, ka slidotava rātslaukumā darbosies piecus mēnešus, tātad līdz aprīlim.

Kā ziņots, mākslīgā ledus slidotavu Bauskas rātslaukumā par 43 076 eiro ierīkos oktobrī dibinātā SIA "Sinleko BA", liecina Bauskas novada pašvaldības Iepirkumu komisijas lēmums.

Trīs dienas pirms iepirkuma izsludināšanas - 7.oktobrī - dibinātais uzņēmums bija vienīgais pretendents.

Savukārt SIA "S.I. Baltic" līdzīpašnieks Lauris Ermanis aģentūrai LETA atzina, ka šādas slidotavas izbūvē būtu jāiegulda apmēram 100 000 eiro, līdz ar to veikt darbu pie pašvaldības nosacījumiem nebija iespējams.

"Konkurss bija nereāls. Nav nekādas jēgas ieguldīt milzīgus līdzekļus slidotavā, kas darbosies četrus mēnešus, ja vien nav zināms, ka darbs tiks nodrošināts piecus gadus," pauda Ermanis. Viņš skaidroja, ka atbilstoši pašvaldības prasībām izbūvētās slidotavas izmaksas varētu būt apmēram 100 000 eiro, jo jānodrošina arī elektrība, nojume, slidu noma, kas nozīmē, ka konkursa uzvarētājam, kas darbus apņēmies veikt par 35 000 eiro, būtu jāiegulda savi līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)