Banner 980x90

Bauskas tautas fotostudija 60 gadu jubileju atzīmēs ar izstādes atklāšanu

Jelgava, 21.apr., LETA. Bauskas kultūras centrā 29.aprīlī plkst.13 norisināsies Tautas fotostudijas "Bauska" 60 gadu jubilejas izstādes atklāšana, aģentūru LETA informēja kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Lujāne.

Izstādē būs redzams katra fotostudijas biedra portrets, kā arī brīvas izvēles fotogrāfija, kuru katrs dalībnieks uzskatījis kā savu labāko.

Tautas fotostudijas "Bauska" pirmsākums meklējams 1958.gadā, kad skolotājs Normunds Pūķis izveidoja pirmo fotoamatieru klubu Bauskā, un kopš tā laika fotostudija darbojusies bez pārtraukuma. 2018.gadā Tautas fotostudija "Bauska" ir senākā fotostudija Latvijā, turklāt tā pulcē gan pirmā vadītāja laikabiedrus, gan jaunus foto entuziastus.

Mūsdienās fotostudija regulāri eksponē dalībnieku darbus izstādēs Bauskas novadā un citur Latvijā. Bauskā ik gadu tiek izstādīti arī citu Latvijā zināmāku un mazāk atpazīstamu fotogrāfu darbi. Fotostudija ievēro vēl tās pirmā vadītāja iedibināto tradīciju par izbraukuma foto plenēru vasarā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)