Banner 980x90

Bauskas tiesai nodod lietu par vīrieša nosišanu daudzdzīvokļu mājas pagalmā

Rīga, 22.janv., LETA. Zemgales tiesas apgabala prokuratūra nodevusi Bauskas rajona tiesai krimināllietu par vīrieša nosišanu daudzdzīvokļu mājas pagalmā.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai, pie kriminālatbildības sauktas trīs jau agrāk vairākas reizes tiesātas personas, aģentūru LETA informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka.

Apsūdzība liecina, ka viens no apsūdzētajiem daudzdzīvokļu mājas pagalmā, piegāja pie cietušā un bez īpaša iemesla, izmantojot iepriekš izdomātu leģendu par parāda esamību, tīši ar kāju iespēra cietušajiem pa galvu.

To redzot, pārējie apsūdzētie pieskrēja un turpināja sist un spārdīt cietušo, līdz viens no uzbrucējiem sameklēja dolomīta akmeni un ar to sita cietušajam pa galvu, kurš tobrīd nekustīgs gulēja uz zemes. No gūtajiem miesas bojājumiem iestājās cietušā nāve.

Apsūdzētajiem draud mūža ieslodzījums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)