Banner 980x90

Bauskas uzņēmumus un tūrisma piedāvājumus iepazīs četri Moldovas pārstāvji

Foto: Bauska24.lv
Foto: Bauska24.lv
No Moldovas Latvijā svētdien, 24.jūlijā, plāno ierasties 30 cilvēku delegācija. Latvijā ierodas Moldovas reģionu pašvaldību speciālisti, kā arī uzņēmēji, kuru interešu lokā ir lauku tūrisms, loģistika, infrastruktūras objekti, arhitektonisko vērtību atjaunošana, pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja Bauskas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova.

Np 25. līdz 27.jūlijam delegācijas locekļi dosies uz Latvijas reģioniem. Četri Moldovas grupas pārstāvji, iepazīstoties ar vietējo uzņēmējdarbību un tūrisma attīstību, gūs pieredzi Bauskas novadā.

Viņus interesē mūsu prakse lauku tūrismā, finansējuma piesaistē valsts sludinātajiem Eiropas Savienības projektiem, pašvaldības organizēto iepirkumu procedūras.

25.jūlijā delegācijai paredzēts tikties Bauskas novada domē, lai iepazītu pašvaldības struktūru, funkcijas, investīciju projektus un citu saistošu informāciju. Plānots apmeklēt arī Bauskas pili, vecpilsētu, Bauskas muzeju, kur gūt priekšstatus par tūrisma objektu attīstības iespējām un apmeklētāju piesaisti. Delegāciju iepazīstinās arī ar Bauskas Tūrisma informācijas centra piedāvājumiem, "Sver un mēri ekspozīciju", Bauskas Rātsnamu. Moldovas grupa viesosies arī kosmētikas uzņēmumā "Gusto", zemnieku saimniecībā "Vaidelotes", Trušu pilsētiņā, SIA "Bauskas alus" un biznesa inkubatorā Gailīšu pagasta Uzvarā, kur iepazīsies ar mazā uzņēmuma "Baltic Napkins" pieredzi.

Pēc viesošanās Bauskā Moldovas pārstāvji iegūt jaunas zināšanas un pieredzi dosies uz Latgali.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)