Banner 980x90

Belēvičs: Man ir komanda

Guntis Belēvičs/ Foto no video
Guntis Belēvičs/ Foto no video
Veselības ministram Guntim Belēvičam (ZZS) esot izdevies sastrādāties ar valsts pārvaldes ierēdņiem, un tieši viņi veido ministra komandu.

To Belēvičs otrdienas, 7.jūnija, rītā apgalvoja intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma", komentējot premjera Māra Kučinska (ZZS) teikto, ka veselības ministrs visu grib darīt viens pats un ļoti maz klausās un ieklausās citos viedokļos.

Belēvičs teica, ka viņš ir viens no retajiem ministriem, kam ir ļoti laba sadarbība ar ierēdņiem. Viņa komandu veidojot ministrijas un tās padotība iestāžu vadītāji.

Tiekot uzklausītas arī nevalstiskās organizācijas un nozares profesionāļi, bet "protestē tikai divi - [Latvijas Ģimenes ārstu asociācijas vadītāja Sarmīte] Veide un [Latvijas Ārstu biedrības priekšsēdētājs Pēteris] Apinis," apgalvoja ministrs.

Plašāk skatieties LTV Ziņu dienesta sagatavotajā video sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)