Banner 980x90

Brīvprātīgie no dažādām valstīm organizē āra aktivitātes Dāviņos un Bauskā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Otrdien un trešdien, 27.jūlijā, Bauskas novada Dāviņos, kā arī 28.jūlijā un 29.jūlijā Bauskā astoņi jaunieši no vairākām valstīm organizē āra aktivitātes vietējiem jauniešiem, aģentūru LETA informēja biedrības "Jaunatne smaidam" biroja vadītājs Renārs Manuilovs.

Astoņi jaunieši no Spānijas, Itālijas, Vācijas, Francijas un Ukrainas piedāvā bērniem un jauniešiem izmēģināt dažādus sporta tūrisma elementus, apgūt līdzsvaru "slack line" vingrinājumos, orientēties minisprinta labirintā.

Jaunieši ir ieradušies Bārbelē, kur notiek starptautiska brīvprātīgā darba nometne.

26. un 27.jūlijā brīvprātīgo rīkotās āra dzīves aktivitātes norisinās Bauskas novada Dāviņos, bet 28. un 29.jūlijā - Bauskā.

Āra dzīves aktivitātes tiek īstenotas Jaunatnes politikas valsts programmas projektā "Es par...". Brīvprātīgo dalība projektā tiek finansēta no pašu līdzekļiem, bet biedrība "Jaunatne smaidam" nodrošina brīvprātīgo ēdināšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)