Banner 980x90

Brunavas pagastā par alkohola zādzību no veikala aizturēti trīs vīrieši

Jelgava, 20.febr., LETA. Sestdienas rītā par alkoholisko un atspirdzinošo dzērienu nozagšanu no veikala Bauskas novada Brunavas pagastā aizturēti trīs vīrieši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Viņa skaidroja, ka sestdien ap plkst.3 apzagts veikals. Zagļi, izmantojot lauzni, izsita veikala loga stiklu un, iekļūstot veikalā, nozaga alkoholiskos un atspirdzinošos dzērienus. Par veikala apzagšanu sākts kriminālprocess.

Operatīvi veicot neatliekamās izmeklēšanas darbības, policija jau ap plkst.9 aizturēja trīs vīriešus, kuri lietoja alkoholu vienā no iesaistīto personu dzīvesvietām.

Aizturētie - 1996., 1976. un 2001.gadā dzimušie - ir Brunavas pagasta iedzīvotāji, kuri pēc aizturēšanas ievietoti īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Policija izmeklē notikušā apstākļus, kā arī pārbauda, vai aizturētās personas nav iesaistītas citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)