Banner 980x90

Darbu Iecavas novada domē sācis deputāts, uzņēmējs Sinka

Jelgava, 28.febr., LETA. Darbu ecavas novada domē mandātu nolikušā Vernera Rinkoviča (LRA) vietā sācis dizainers, vairāku uzņēmumu vadītājs Kārlis Sinka (LRA), aģentūra LETA uzzināja domē.

Latvijas Reģionu apvienība (LRA) novada domē ieguvis četrus deputātu mandātus. Sinka pēc pašvaldību vēlēšanās saņemto balsu skaita bija nākamais no LRA, kurš var pretendēt uz deputāta mandātu.

Jaunais deputāts piekritis darboties domes Izglītības, kultūras un sporta komitejā.

Domē arī informēja, ka Arnis Kancāns (LRA) lūdzis atbrīvot viņu no pienākumu pildīšanas Izglītības, kultūras un sporta komitejā. Turpmāk viņš strādās Veselības un sociālo jautājumu komitejā.

Jau vēstīts, ka Rinkovičs lūgumu atbrīvot viņu no domes deputāta pienākumu pildīšanas pamatojis ar pārmaiņām karjerā, kuru dēļ neesot iespējas turpināt pildīt deputāta pienākumus.

AS "Balticovo" publiskotā informācija liecina, ka Rinkovičs ir šī uzņēmuma Putnkopības saimniecības daļas direktors.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)