Banner 980x90

Dārzeņu pārstrādātājs "Kronis" šogad plāno ieguldīt ap 50 000 eiro jaunos katlos

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Dārzeņu un augļu pārstrādātāja "Kronis" šogad plāno ieguldīt apmēram 50 000 eiro divu jaunu pārstrādes iekārtu iegādē, aģentūrai LETA pastāstīja kompānijas valdes loceklis Aivars Svarenieks.

Viņš aģentūrai LETA atklāja, ka uzņēmums šogad plāno iegādāties dārzeņu vārāmos katlus, un investīciju projektu iecerēts pabeigt šā gada septembrī vai oktobrī.

Svarenieks arī norādīja, ka kompānija šogad nav iecerējusi laist apgrozībā jaunus produktus, bet plāno optimizēt un samazināt esošo klāstu, izņemot sliktāk pārdotos produktus no apgrozības un to vietā piedāvājot sortimentā citus. Tāpat uzņēmums turpinās sadarbību ar lielākiem HoReCa segmenta klientiem, piemēram, ar degvielas uzpildes tīklu "Statoil" un ēdināšanas uzņēmumu "Lido", kuriem plānots piegādāt vairākus kompānijas ražotos produktus.

Jau vēstīts, ka "Kronis" pērn apgrozīja 2,042 miljonus eiro, kas ir par 4,6% mazāk nekā 2014.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga līdz 3500 eiro.

"Kronis" ir dibināts 1993.gadā, un tā pamatkapitāls ir ap 678 200 eiro. Kompānijas lielākie īpašnieki ir Jānis Āboliņš (46,16%) un Aivars Svarenieks (40,04%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)