Banner 980x90

Domei jālemj par papildu miljona piešķiršanu Bauskas sporta halles būvniecībai

Rīga, 18.jūn., LETA. Bauskas novada domes deputāti šonedēļ atkārtoti skatīs jautājumu par papildu finansējuma - 1 187 448 eiro - piešķiršanu sporta halles būvniecībai, noskaidroja aģentūra LETA.

Pagājušajā nedēļā jautājuma lemšanai sasaukta ārkārtas domes sēde. Sagatavotais lēmumprojekts paredzēja piešķirt papildfinansējumu 1 187 448 eiro apmērā un pagarināt būvdarbu izpildes termiņu. Grozījumi līgumā ar būvnieku SIA "Selva būve" nepieciešami, jo projektētājs - SIA "Projektēšanas birojs "Austrumi" - neesot veicis darbus, kas nolīgti projektēšanas un autoruzraudzības līgumā, tāpēc kavēts normāls būvdarbu process.

Septiņiem deputātiem balsojot "par" un tikpat "pret", sagatavotais lēmumprojekts netika pieņemts.

Pirmdien, lai iepazītos ar būvniecības procesu, objektā notikusi būvsapulce, kurā piedalījušies pašvaldības administrācijas pārstāvji, arī domes vadība un deputāti, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Artūrs Dulbe. Pēc topošās halles apskates nolemts, ka jautājumu par papildfinansējuma piešķiršanu domes Finanšu komiteja skatīs 20.jūnijā, bet pēc tam lēmumprojekts atkārtoti būs jāvērtē dome sēdē.

Pašlaik kopējā līguma summa ar būvnieku ir 4 012 949 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka 2017.gada pavasarī, lai izbūvētu sporta halli Bērnu un jaunatnes sporta skolai, Bauskas novada pašvaldība Valsts kasē aizņēmusies 4 102 470 eiro.

Sporta halle plānota Pilskalna ielā 26. Plānojumā paredzēts ne vien izbūvēt daudzstāvu ēku, bet arī sakārtot volejbola, tenisa un handbola laukumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)