Banner 980x90

Droši ātrie aizdevumi bez slēptiem nosacījumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai Tu plāno savas finanses? Tas ir ļoti labi, taču ne vienmēr budžeta plānošana palīdz izvairīties no negaidītiem tēriņiem. Dažkārt rodas neparedzētas situācijas, kas prasa neatliekamu risinājumu. Šādos gadījumos personas ar pietiekamu maksātspēju izvēlas par labu ātrajam kredītam. Ātrie aizdevumi var būt noderīgi, ja nepieciešams nekavējoties iegūt savā rīcībā nelielu naudas summu uz neilgu laiku. Aizņemšanās process internetā ir salīdzinoši ātrāks. 

Uzticama aizdevēja kritēriji
Latvijas tirgū strādā vairāki nebanku kredītdevēji, un daži piedāvā šķietami ļoti izdevīgus aizdevumu nosacījumus ar atlaidēm komisijas maksai un iespēju uzreiz aizņemties lielāku summu. Tomēr pirms pieteikšanās kredītam jāiepazīstas ar aizdevēja prasībām un kredītlīguma detaļām. Izvēloties aizdevēju, noskaidro atbildes uz šādiem jautājumiem:
- cik uzticams ir aizdevējs? Kredītdevēja mājaslapā jābūt kreditora kontaktinformācijai un vispārīgajiem līguma noteikumiem;
- vai kredītlīgumā nav zemūdens akmeņu? Uzmanība jāpievērš komisijas maksai, procentu likmei un kredīta atmaksas kārtībai.
Ar licencētu nebanku kredītdevēju sarakstu vari iepazīties Patērētāju tiesību aizsardzības centra mājaslapā www.ptac.lv.

Vivus.lv klientu priekšrocības
Nebanku aizdevējs Vivus.lv piedāvā ātros kredītus apjomā no 50 līdz 1500 eiro. Aizdevumu atmaksas termiņš ir no 1 mēneša līdz 24 mēnešiem. Izvēloties Vivus.lv, Tu iegūsi
- pilnu informāciju par kredītu pirms pieteikšanās. Aizdevēja mājaslapā ir pieejami  kredītlīnijas līguma vispārīgie noteikumi, Eiropas patēriņa kredīta standartinformācija, kredītu kalkulators un atmaksas grafiks;
- drošu datu pārraidi. Vivus.lv mājaslapu aizsargā SSL protokols, un trešās personas nevar pārtvert privāto informāciju;
- kvalitatīvu apkalpošanu saskaņā ar Labās prakses standartiem. Vivus.lv ir Latvijas Alternatīvo finanšu asociācijas biedrs un īsteno godīgu komercpraksi.

Vivus.lv klienti izmanto arī citas priekšrocības. Ātrie aizdevumi tiek piešķirti katru dienu no plkst. 7.00 līdz plkst. 23.00. Pēc pieteikuma apstiprināšanas 98 % gadījumu nauda tiek pārskaitīta apmēram desmit minūšu laikā, ja Tavs konts ir "Swedbank", "Citadele", "Nordea", "DNB" vai "Norvik" bankā. Aizdevumu iespējams atmaksāt pirms termiņa, un šādā gadījumā procentu summa tiek samazināta.

Aizņemies gudri!
Vivus.lv ātrie aizdevumi ir piemēroti cilvēkiem ar pietiekamu maksātspēju un pozitīvu kredītvēsturi. Aizdevums ir paredzēts dažādu situāciju risināšanai, piemēram, komunālo maksājumu rēķina apmaksai vai steidzama remonta izdevumu segšanai. Kredīta summa ir atkarīga no kredītlimita, kas tiek noteikts individuāli. Ienāc https://www.vivus.lv/, lai uzzinātu visu par reģistrāciju un pieteikšanās kārtību! Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)