Banner 980x90

Festivālā "Bauska Taste" augustā uzstāsies jau zināmi mākslinieki un jaunie talanti

Rīga, 25.janv., LETA. Mūzikas un aktīvās atpūtas festivālā "Bauska Taste", kas norisināsies 3.augustā un 4.augustā, uzstāsies gan zināmi mākslinieki, gan jaunie talanti, aģentūru LETA informēja Bauskas kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Lujāne.

Festivālā iepriekš uzstājušies tādi Latvijā atzīti mūziķi kā Intars Busulis un "Abonementa orķestris", "Skyforger", "Jumprava", "Pērkons", "Carnival Youth", "Sudden Lights", Aija Andrejeva, "Astro’n’out", Ralfs Eilands un Latvijas Radio bigbends, "Satellites LV", Ozols un Tehnikums, "Menuets", "Labvēlīgais tips", kā arī citi mākslinieki.

Lai gan šī gada festivāla mākslinieki vēl nav izziņoti, pasākuma rīkotāji sola, ka programmā paredzēta aktuālāko Latvijas mākslinieku un jauno talantu uzstāšanās, kā arī dažādas sportiskas aktivitātes.

Festivāla biļešu tirdzniecība sāksies pirmdien, 28.janvārī, un līdz martam biļetes varēs iegādāties lētāk. Bezmaksas ieeja festivālā paredzēta pirmās grupas invalīdiem un bērniem līdz 11 gadu vecumam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)