Banner 980x90

Iecavā aizvadīta Jauniešu diena

Foto: Iecavas Jaunatnes centrs
Foto: Iecavas Jaunatnes centrs
Sestdien, 20.augustā, Grāfa laukumā 1 pie Iecavas Jauniešu centra norisinājās Jaunatnes diena, kuras mērķis bija vienot Iecavas novada jauniešus daudzveidīgās izklaidējošās un izglītojošās aktivitātēs, kā arī veicināt viņu sadarbību, pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja Bauskas novada pašvaldības jaunatnes lietu speciāliste Ilze Dreimane.

Pasākumā piedalījās Iecavas novada bērni un jaunieši no 10 līdz 25 gadu vecumam, kā arī citi interesenti, kas bija ieradušies kā atbalstītāji.

Saulainajā pēcpusdienā jaunieši pārbaudīja savas spējas, meklējot noslēpumainos Iecavas punktus fotoorientēšanās spēlē, uzzināja, kurš ir stratēģiskākais spēlētājs lielajā Jengas čempionātā, izmēģināja savu azartiskumu Petankas sacensībās un pārbaudīja, vai riņķu mešanai stendā ir kāds sakars ar stratēģiju, – individuālajās sacensībās «Trāpīgais».

Noslēgumā izturīgākos pasākuma dalībniekus Rudīte Žukova apmācīja jaunos deju soļos. Balva ikvienam par aktīvu darbošanos bija iespēja atstāt ziņojumu uz improvizētās grafiti sienas - šajā atrakcijā labprāt iesaistījās arī garām ejošie jaunieši. Tika atstāti gan mīļi zīmējumi, gan uzmundrinoši uzsaukumi.

Atelpas brīžos jaunieši atpūtās zem lielajiem koku zariem, kurus rotāja Jauniešu centra bērnu radītās virtenes, cienājās ar krāsaino ražu no pašu dārziem – āboliem un vīnogām.

Rezultātu tablo:

Petanka
1.vieta Artis Zelmenis
2.vieta Anna Bugovecka
3.vieta Ralfs Šuherts

Jenga
1.vieta Elza Grīnfelde
2.vieta Tālis Žeikars
3.vieta Gustavs Ansons

Fotoorientēšanās (astoņas komandas)
1.vieta "A&L" (Artis Zelmenis, Lauma Bugovecka)
2.vieta "L&A" (Lāsma Bugovecka, Anna Bugovecka)
3.vieta "Dinozauri" (Liene Krastiņa, Edvarts Krastiņš)

Trāpīgais
1.vieta Anna Bugovecka
2.vieta Mariss Zakarītis
3.vieta Lauma Bugovecka

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)