Banner 980x90

Iecavā uzstādīs pakomātu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Uzņēmums "Omniva Latvia" uzsācis pakomāta tīkla paplašināšanu Latvijā. Pakomāts tiks uzstādīts Iecavā.

Kā pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja uzņēmumā, 2016.gada paplašināšanās darbu rezultātā tiks izvietoti jauni pakomāti gan Latvijas reģionos, gan līdz šim vēl neapgūtajās Rīgas pilsētas teritorijās. Beidzot ir zināmas arī pilsētas, kurās tie tiks uzstādīti: Baloži, Balvi, Carnikava, Iecava, Jelgava, Jēkabpils, Kandava, Krāslava, Liepāja, Līvāni, Ludza, Mārupe, Rēzekne, Sigulda, Ventspils.

Plānots aptvert arī lielāku Rīgas pilsētas daļu un mikrorajonus, jauni pakomāti būs arī Āgenskalnā, Bolderājā, Centrā, Mežciemā, Milgrāvī, Pļavniekos, Purvciemā, Teikā, Vecmilgrāvī, Ziepniekkalnā.

Statistika rāda, ka klienti savu ikdienas sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai dod priekšorku tieši pakomātiem, tādēļ uzņēmums "Omniva" jaunus pakomātus Baltijā uzstāda ik gadu. Šī 2016.gada paplašināšanās ir vērienīgākā kopš "Omniva" uzsāka darbu Latvijas teritorijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)