Banner 980x90

Iecavas novadā atsavina realizācijai paredzētu metamfetamīnu

Rīga, 11.sept., LETA. Pagājušajā nedēļā Iecavas novadā aizturētas divas personas, kas uzglabāja realizācijai paredzētu metamfetamīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Pie aizturētajiem atrasti teju 183 grami bēšas krāsas pulverveida vielas, kas izrādījies metamfetamīns.

Abas aizturētās personas iepriekš jau ir nonākušas policijas redzeslokā par dažāda veida noziedzīgiem nodarījumiem. Vienai personai tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, savukārt otrai personai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējās vienošanās, ir sākts kriminālprocess. Policija skaidros abu personu saistību arī ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)