Banner 980x90

Iecavas novada iedzīvotāju aptauja izmaksās teju 5000 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Iecavas novada domes Finanšu komitejas deputāti lēmuši par papildu finansējuma piešķiršanu iedzīvotāju aptaujas veikšanai, kas izmaksās 4809 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Vadoties pēc 2012.gadā veiktās aptaujas izmaksām, 2016.gada budžetā šim nolūkam paredzēti līdzekļi 3500 eiro apmērā. Tika veikta tirgus izpēte un noskaidrotas pakalpojuma pašreizējās izmaksas - 4809 eiro -, līdz ar to deputāti atbalstīja papildu finansējuma piešķiršanu iedzīvotāju aptaujas veikšanai.

Galīgo lēmumu par finanšu līdzekļu piešķiršanu deputāti pieņems domes sēdē, kas notiks 11.oktobrī.

Jau vēstīts, ka Iecavas novada pašvaldība iecerējusi aptaujāt iedzīvotājus viņu dzīvesvietās par situāciju novadā un attīstības mērķiem.

Tirgus izpētes uzvarētājam būs jāorganizē Iecavas novada iedzīvotāju aptauja ar mērķi noskaidrot iedzīvotāju viedokli par situāciju novadā un to, kādi mērķi būtu jānosaka novada attīstībai nākotnē.

Aptaujas mērķa grupa ir novada pastāvīgie iedzīvotāji vecumā no 15 līdz 74 gadiem.

Fiziskai vai juridiskai personai būs jāveic tiešās intervijas respondentu dzīvesvietās, izmantojot aptaujas anketas divās valodās - latviešu un krievu. Respondentu atlasei tiks izmantota nejaušā maršruta metode, aptaujājot vismaz 300 iedzīvotājus no dažādām sociālajām grupām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)