Banner 980x90

Iecavas novada pašvaldība dzīvesvietās aptaujās iedzīvotājus par situāciju novadā

Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Iecavas novada pašvaldība iecerējusi aptaujāt iedzīvotājus viņu dzīvesvietās par situāciju novadā un attīstības mērķiem, liecina pašvaldības izsludinātā tirgus izpēte.

Tirgus izpētes uzvarētājam būs jāorganizē Iecavas novada iedzīvotāju aptauja ar mērķi noskaidrot iedzīvotāju viedokli par situāciju novadā un to, kādi mērķi būtu jānosaka novada attīstībai nākotnē.

Aptaujas mērķa grupa ir novada pastāvīgie iedzīvotāji vecumā no 15 līdz 74 gadiem.

Fiziskai vai juridiskai personai būs jāveic tiešās intervijas respondentu dzīvesvietās, izmantojot aptaujas anketas divās valodās - latviešu un krievu. Respondentu atlasei tiks izmantota nejaušā maršruta metode, aptaujājot vismaz 300 iedzīvotāju no dažādām sociālajām grupām.

Darbi, arī apkopojot iedzīvotāju viedokļus, būs jāpaveic divu mēnešu laikā no līguma noslēgšanas laika.

Lai arī pretendentu piedāvājumu iesniegšanas termiņš bija 12.augusts, aptaujas veicējs vēl nav publiskots.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)