Banner 980x90

Ieguldīs 145 530 eiro Rundāles novada domes ēkas energoefektivitātes uzlabošanā

Jelgava, 20.okt., LETA. Nākamgad plānots sākt darbus Rundāles novada domes ēkas energoefektivitātes uzlabošanai par 145 530 eiro, aģentūru LETA informēja Rundāles novada domes projektu speciāliste Laura Ārente.

Projekts tiks īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu. Ēkai paredzēts nomainīt metāla ārdurvis un logus, nosiltināt pagraba pārsegumu, cokolu, ārsienas, bēniņus. Projekts paredz arī ventilācijas sistēmas uzlabošanas pasākumu īstenošanu.

Projekta "Rundāles novada domes ēkas energoefektivitātes paaugstināšana" mērķis ir samazināt primārās enerģijas patēriņu, sekmējot energoefektivitātes paaugstināšanu un pašvaldības izdevumu samazināšanu par siltumapgādi.

Projekta kopējās izmaksas ir 145 530 eiro, kur atbalsta summa ir 116 263 eiro, savukārt Rundāles novada domes finansējums 29 267 eiro.

Būvniecības darbus veiks SIA "ProfBuilder". Baldones novadā reģistrētā būvnieka apgrozījums 2016.gadā bija 341 877 eiro, uzņēmums guvis 1478 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)